triade

Dansende Sinterklaas op feestje Triade

door

triadeEen prachtige stoel was er geregeld voor Sinterklaas woensdagmiddag bij het feestje van Triade “Huis van de kunsten” in Hotel Den Helder. Daar had de oude baas geen boodschap aan! Niet alleen zijn Pieten deden mee met de zang en dans, ook de goedheiligman ging met zijn voetjes van de vloer. Er waren optredens door de cursisten van musical, zang en dans van het Huis van de Kunsten en het Fonduynkoor. Het Triade orkest speelde liedjes voor de goedheiligman die door de leerlingen en publiek werden meegezongen.

Triade

Als traditie liepen de leerlingen vanaf het Huis van de Kunsten naar Hotel Den Helder. Voorafgegaan door drie trommelaars die het ritme bepaalden. Een paar dartelende Pieten om de groep heen maakte het ondanks het miezerige weer een feestje. In het hotel hadden inmiddels de ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden zich verzameld. De kinderen werden als helden binnengehaald en toen de Sint de zaal betrad was het feest compleet.

Feestje bij binnenkomst in Hotel Den Helder

triade

 

De Sint liet de stoel behoorlijk onbenut, zelfs met klassiek ballet deed hij mee!

triade

 

Applaus van de Sint voor de optredens van de Triade leerlingen

triade