jeroen de wit

VoeBeMa loopt ruim 1300 euro bij elkaar voor behandeling Jeroen de Wit

door

jeroen de witEen mooie loop van 10 kilometer deze zondagochtend met als startpunt Fort Kijkduin. Een sportief evenement dat werd georganiseerd door VoeBeMa met als doel om geld op de halen voor de behandeling van de aan MS lijdende Jeroen de Wit. Marijke de Wijs (eigenaar VoeBeMa) wilde iets doen om te helpen het geld bij elkaar te halen voor zijn behandeling.  Met de hoop op 60 of 70 deelnemers was de opkomst van ongeveer 150 deelnemers overweldigend! Ook moeder Nel de Wit en broer Peter de Wit liepen mee en met elkaar haalden alle deelnemers  €1.310,00 op!

Jeroen de Wit

Al op zesentwintigjarige leeftijd wordt Jeroen (46) geconfronteerd met de ziekte Multiple Sclerose. Alleen een specialistische behandeling in Rusland kan hem nog helpen. “Anders is het wel zo’n beetje klaar”. En dat kost een enorm bedrag dat niet door de verzekering vergoed wordt. Zijn broer Peter heeft een doneeractie opgezet, ‘Help Jeroen op de been’ om het bedrag voor de behandeling, (€43.000) bij elkaar te krijgen.

Dankbaar

Marijke is blij met de grote opkomst, de hulp van vrijwilligers en EHBO’ers. Er werd gekozen voor een tocht van 10 kilometer die op eigen tempo gelopen kon worden, door het bos,  over het strand en door duinen . De Wijs is heel blij met het opgehaalde bedrag en hoopt dat de behandeling van Jeroen weer een stukje dichter bij is!

Donaties gingen in de speciaal voor dit doel door Marijke(foto rechts) gemaakte doos en leverde uiteindelijk een prachtig bedrag op

jeroen de wit