Golden Earring en Luminize in de Stadshal

door

Wat een feest was het weer vrijdagavond in de stadshal van theater de Kampanje. Barry Hay, George Koopmans, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk stonden voor de tweede keer op het Helderse podium, en met succes! Het is inmiddels de oudste nog bestaande rockband van Nederland maar wat spelen ze goed! Nog steeds ‘alive and kicking’! In het voorprogramma stond de band Luminize.

Luminize

Lumize is een rockband met de bandleden Marcela, Matilda, Irena and Tea. Deze vier dames komen oorspronkelijk uit Kroatië maar hun thuisbasis is Nederland. Ze barsten van de energie en wisten daarmee het publiek goed klaar te stomen voor het optreden van de Golden Earring. Luminize was dezelfde avond nog te zien bij de blind auditions van de Voice of Holland en zijn door naar de volgende ronde!

De meiden van Luminize in het voorprogramma

De Golden Earring in een bomvolle stadshal

Cesar zuiderwijk op de drums

De oude rockers bedanken het publiek