Den Helder in Beeld

Mijlpaal Den Helder in Beeld!

door

Het begon als een ontmoeting tussen twee fotografen met een passie voor Den Helder en fotografie. Na wat omzwervingen werd Den Helder in beeld gestart. Afgelopen donderdagmiddag kwam de kers op de taart: 5.000 volgers op Facebook! Den Helder in Beeld is een website met groot en klein nieuws in, uit en over Den Helder en omgeving. De nadruk altijd ligt voor de makers Jeffrey Bakker fotogafie en DHfoto altijd op mooie en eerlijke fotografie.

Den Helder in BeeldOog op Den Helder

Na een eigen project “NieuwsDoc” kwam de samenwerking met de landelijke organisatie “Oog op”. Zo werd Oog op Den Helder geboren, en bij deze landelijke organisatie zijn zij altijd binnen de top 5 van bezoekersaantallen gebleven. Helaas kwam de samenwerking tot een einde omdat ze zich niet konden vinden in nieuwe richtlijnen en eisen van “Oog op”. Weg alle goede bezoekers aantallen en duizenden “Likes” op Facebook

Nieuwsdoc

Maar wat nu? Een concurrentiebeding zorgde er voor dat ze niet onder een andere naam verder mochten. Hierdoor werd NieuwsDoc weer nieuw leven ingeblazen en konden ze doorgaan om Den Helder op hun eigen wijze in beeld te brengen. Ze begonnen weer van onder af aan, driehonderdvijftig “Likes” op Facebook, “dat was best even slikken” aldus de makers.

Den Helder in Beeld

Na een jaar was het concurrentiebeding verdwenen en al snel wilden ze toch eigenlijk meer de binding met Den Helder laten zien. Den Helder in Beeld was een domeinnaam die al jaren geleden door DHfoto was vastgelegd en dat was eigenlijk precies de naam die de lading dekte. Gelukkig konden we de Facebook “Likes” van NieuwsDoc behouden en lanceerden we een compleet nieuwe website. Tot op heden werken Jeffrey Bakker fotografie en DHfoto met veel plezier aan dit document van Den Helder en willen ze nog veel meer laten zien van deze prachtstad!

Om de Vijfduizendste “Like” te vieren starten ze binnenkort een leuke actie!

Den Helder in Beeld