hospice

Darttoernooi West End levert 750 euro op voor het Hospice

door

Het dartteam van buurthuis West End bracht dinsdagmiddag een waardecheque naar het Hospice van Zorg aan Zee. Een bedrag van maar liefst 750 euro was bij elkaar gebracht door het organiseren van een darttoernooi in het buurthuis. Janetta Veenstra nam de cheque dankbaar in ontvangst en gaf de leden een rondleiding door de zorginstelling.

Hospice Zorg aan Zee
Tijdens het darttoernooi werd ook een loterij gehouden met prijzen die door diverse plaatselijke ondernemers ter beschikking waren gesteld. Die lootjes werden grif verkocht, want met een kans van één op drie was de kans dat je met een prijs de deur uit liep natuurlijk heel groot. De gehele opbrengst van deze loterij was natuurlijk ook bestemd voor de Hospice.

Bedrag hoger als aanvankelijk gedacht
Dat het buurthuis een warm hart heeft voor de zorginstelling bleek afgelopen zomer al toen zij een “Fair Bouwing” organiseerden ten behoeve van de verbouwing van nieuwe zorgappartementen. Deze werden gerealiseerd in een naastgelegen woning die was aangekocht. Dit leverde toen een mooi bedrag van ruim 600 euro op. Aanvankelijk leek het darttoernooi 585 euro opgebracht te hebben maar uiteindelijk bleek dit dus 750 euro te zijn. Veenstra was hier nog niet van op de hoogte en was zeer verrast door het mooie bedrag.

(foto boven vlnr Michel Handgraaf, Paul Veen, Janetta Veenstra, Miranda Veen en Harry Jansen)

Captain van het dartteam, Paul Veen,  hielp tijdens de rondleiding even met het doppen van de boontjes

hospice