ons den helder

Burgemeester krijgt “Ons Den Helder”

door

Hij ligt inmiddels al even in de diverse winkels maar maandagmiddag kreeg burgemeester Koen Schuiling symbolisch de eerste kalender “Ons Den Helder”. Het is de traditie van de plaatselijke Rotary om elk jaar een kalender met mooie beelden van onze stad uit te geven. Dit jaar mocht Den Helder in Beeld fotograaf Jeffrey Bakker de foto’s leveren. De burgemeester bladerde vol belangstelling door de jaarplanner en sprak zijn waardering uit voor de mooie beelden.

Ons Den Helder

De titel past natuurlijk prima bij Bakker. Hij weet als geen ander de mooiste plekjes van onze stad vast te leggen. “Natuurlijk ben ik vereerd dat ik dit project mocht ondersteunen, je eigen werk bij vele mensen aan de muur is geweldig”, aldus de trotse fotograaf. “fijn dat de opbrengst naar diverse plaatselijke goede doelen gaat”.

De kalender is te koop voor €9,95 bij verschillende winkels. Waaronder bij Combi Den Helder, Primera Marsdiepstraat, Bruna Keijzer, De Lisdodde, Bruna Julianadorp en Videoland/tabakshop Tuindorp .

Voorzitter Koos Bettink met het symbolische eerste exemplaar (vlnr Jeffrey Bakker, Burgemeester Koen Schuiling, Koos Bettink en Ineke Meijer)

ons den helder