Najaarsconcert Gaudium Vocale Dubbel en Dwars

door

Het gemengd ensemble “Gaudium Vocale” verzorgde zondagmiddag een najaarsconcert in de goed gevulde Ontmoetingskerk in Juliandorp. Ze deden dit in samenwerking met het Trio “Dubbel en Dwars”. Het koor en het trio wisselden elkaar na een paar nummers steeds af waardoor een mooi gevarieerd programma ontstond. Maar natuurlijk werd er ook samen opgetreden onder leiding van dirigent Dries Post. Het niveau was hoog¬† en de uitleg bij de verschillende muziekstukken maakten het luisteren nog intenser.

Gaudium Vocale

Gaudium Vocale is een gemengd ensemble van een groep enthousiaste en geoefende zangers o.l.v. dirigent Dries Post. Wekelijks oefent het koor met veel plezier in de “Morgenster” aan de Bijlweg. Het Trio “Dubbel en Dwars” bestaat uit Cees Dito op accordeon, Reinout Weiffenbach op gitaar en Loes Bakker op dwarsfluit.

gaudium vocale

 

gaudium vocale

 

gaudium vocale