Blue Dream Gala

Blue Dream Gala in Hachi Lounge

door

Blue Dream GalaDresscode: Black Tie with a touch of blue. Ontvangen worden door dertig ballerina’s terwijl je over de blauwe loper naar de ingang loopt. En zelfs een glaasje champagne bij binnenkomst in de Hachi Lounge. Een koninklijke ontvangst vrijdagavond door JCI ‘t Nieuwediep. De band Proost krijgt de voetjes zeker van de vloer met toffe muziek en een lekkere lichtshow maakt het compleet. De gehele opbrengst van het Blue Dream Gala gaat naar het nieuwe plan voor een trimbaan in Mariëndal.

Blue Dream Gala

JCI ‘t Nieuwediep is een club jonge ondernemers en ondernemende jongeren. Ze willen graag doelen realiseren waar kinderen van kunnen genieten. Ze hebben al de uitkijktoren en het blotevoetenpad gemaakt. Het volgende project wordt dus een trimbaan in Mariëndal voor sporters en gezinnen. Dit word in samenwerking met de gemeente Den Helder en De Helderse Vallei ontwikkeld.

Veel licht en podium effecten bij de band “Proost”

Blue Dream Gala

 

Black Tie with a touch of blue

Blue Dream Gala

 

Touch of blue!

Blue Dream Gala

 

Proost krijgt de voetjes van de vloer!

Blue Dream Gala

 

Zelfs een heuse polonaise in de Hachi Lounge

Blue Dream Gala