oldschool martial arts

Tiende editie Oldschool Martial Arts event goed bezocht

door

Een mooi spektakel afgelopen zaterdag in de drukbezochte Sporthal Sportlaan bij het tiende kickboksgala Oldschool Martial Arts Event. Een goede sfeer met mooie partijen maakten de avond tot een groot succes. Als twee Helderse sporters tegen elkaar de ring ingingen lieten de supporters van de vechters zich goed horen. Organisator Mike Eykemans is zeer tevreden en is al weer bezig met de plannen voor volgend jaar.

Oldschool Martial Arts Event

Tijdens de 24 partijen kwamen zowel de jeugd als de zeer geoefende sporters aan bod. De opkomst van de vechters ging met de nodige show van licht, geluid en rook gepaard. In de latere partijen werden de sporters zelfs begeleid door prachtige dames en kwam er tussen de rondes door een heuse ringmiss met het rondebord voorbij. Leuk dat veel lokale sporters hun opwachting maakten, zowel bij de jeugd als de gevorderden.