G-Disco

G-Disco ‘Hoezo Anders’ volle bak!

door

Volle bak zondagmiddag in het H&O gebouw aan de Dintelstraat. De G-Disco ‘Hoezo Anders’ vond weer plaats met Dj Aad, de dames van Blitzz en Lars Groenink. Zij zetten de tent op zijn kop, van een gevoelige meezinger tot de polonaise. Het is de laatste keer dat het feestje hier gehouden wordt, het bestuur de H&O heeft moeten besluiten om na 96 jaar te moeten stoppen met de vereniging en gaat het gebouw verkopen.

G-Disco naar Odeklonje

Dit betekend niet het einde van de disco aldus organisator Aad van der Laar. Hij is met het feestje meer dan welkom in Odeklonje die hem daarin geheel belangeloos steunt. “Prachtig natuurlijk, minder sjouwen en een prachtige locatie”. Toch is het wel even slikken om de locatie aan de Dintelstraat, waar zovele mooie feestjes waren, te verlaten.

Medio maart 2019 is de volgende G-Disco, en dat dus in Odeklonje!

G-Disco

G-Disco

G-Disco

G-Disco

G-Disco

G-Disco

G-Disco