den helder suns

Den Helder Suns verliezen van Groningen

door

Spannend werd het niet in de Sporthal Sportlaan. De Den Helder Suns konden zaterdagavond de eerste twee kwarten mee komen met de gasten uit Groningen en gingen met maar tien punten verschil de rust in. Na rust bouwden de Groningers de voorsprong flink uit en kwam de thuisploeg er niet meer aan te pas. Wel mooi om de passie aan de Suns kant te zien, fysiek bleven ze zeker niet achter bij de bezoekende ploeg.

De volgende thuiswedstrijd van de Suns op 22 november 2018 zal worden verplaats, zoals het er nu naar uitziet is de eerstkomende thuiswedstrijd op 6 december 2018 tegen de Dutch Windmills uit Dordrecht. Hou het programma op de Suns website in de  gaten voor het actuele speelschema.

den helder suns

den helder suns

den helder suns

den helder suns

den helder suns