oktoberfeest 2.0

Oktoberfeest 2.0!

door

Biertafels, Nederlandse muziek, hossende mensen en natuurlijk pullen met bier! Om half zeven gingen de deuren van Quelderduijn open en was het Helderse Oktoberfeest 2.0 aan! Duizend mensen hadden een kaartje gekocht en werd het al snel gezellig druk! Veel van de feestgangers werden in prachtige Lederhosen en Tiroler jurkjes gespot!

Oktoberfeest 2.0

De sfeer was prima en de D.J.’s, zangers en blaaskapel zetten de tent flink op zijn kop. De pullen bier vlogen over de toonbank en die werden niet naar Duits gebruik op de tafel gezet maar al hossend opgedronken. En met zo’n lekkere pul bier in de hand moet er natuurlijk wel even een selfie gemaakt worden (foto boven).

oktoberfeest 2.0

 

 

oktoberfeest 2.0

 

 

oktoberfeest 2.0

 

 

oktoberfeest 2.0

 

 

oktoberfeest 2.0

 

 

oktoberfeest 2.0

 

 

oktoberfeest 2.0

 

oktoberfeest 2.0

 

 

oktoberfeest 2.0