‘Seven Drunken Nights’ in de Kampanje

door

Liefhebbers van Ierse muziek konden vrijdagavond hun hart ophalen in de uitverkochte Variopoolzaal van Theater de Kampanje. De show van de Ierse band ‘Seven Drunken Nights‘ staat geheel in het teken van de bekende band de Dubliners. ‘Seven Drunken Nights’ vertelt tijdens deze muzikale show het verhaal van deze legendarische band. De gelijkenis met de Dubliners is treffend, niet alleen qua uiterlijk maar ook vocaal.

Seven Drunken Nights

Diverse leden van deze band zijn nauw gerelateerd aan de originele ‘Dubliners’ of hebben met hen op het podium gestaan. Zij weten dan ook als geen ander een passend eerbetoon aan de ‘Dubliners’ te geven en een mooi saluut aan de rijke, Ierse muzikale traditie en historie.

De volledige band op het podium in een ‘Ierse pub’. Veel bekende meezingers van de Dubliners kwamen voorbij, zoals ‘The wild rover en ‘Whiskey in the jar’. Ook werd er stilgestaan bij originele bandleden van de ‘Dubliners’ die niet meer onder ons zijn.