Symphonic Rock Night in Stadshal de Kampanje

door

Zaterdagavond is voor de Symphonic Rock Night de tweede theatertournee begonnen in de stadshal van theater de Kampanje. Muziekliefhebbers konden maar liefst 2,5 uur genieten van het symfonische rock en prog-genre. Voor het eerst deed er een nieuwe bassist mee. Rob van der Loo, die in de wereldberoemde band Epica speelt. Hij vervangt de vaste bassist Edwin Boer die wegens gezondheidsredenen niet mee kon doen.

Symphonic Rock Night

Na een succesvolle eerste theatertour en lovende reacties is nu dus de de tweede tour van start gegaan.Gedreven en talentvolle muzikanten spelen legendarische songs van Yes, Pink Floyd, Genesis en vele anderen. De muzikanten van Symphonic Rock Night spelen hun favoriete songs uit de jaren 70.

 

Monica Kemmink op de saxofoon

 

Zangeres Micky Huijsmans met links bassist Rob van der Loo

 

Joop Wolters met drummer Tim de Jong

 

De band bedankt het dankbare publiek