Grayson Boucher

Grayson ‘Professor’ Boucher dolt Helderse jeugd

door

Ineens stond bij de Bolder op het het Stationsplein een basket.¬†Grayson Boucher, alias ‘The Professor’, daagt de plaatselijk jeugd uit voor een spelletje basketbal. En dat zullen ze weten! Grayson is wereldberoemd door zijn schijnbewegingen waarmee hij al zijn tegenstanders op het verkeerde been weet te zetten. Een aantal spelers van de Den Helder Suns waren aanwezig en keken hun ogen uit.

Grayson Boucher

Hij is snel, leep, balvast en weet het netje ook nog eens blindelings te vinden. Al snel verzameld het zaterdagmarkt publiek zich rond onze Bolder en de oooh’s en aah’s klinken alom. Vrijdagmiddag gaf hij al een demonstratie in “De Slenk”. Vandaag was hij te zien bij de Bolder, in Huisduinen, bij het basketbalveld op het voormalig “Vinken” terrein en bij een besloten clinic bij Sport aan Zee/JBC.

Grayson Boucher Grayson Boucher Grayson Boucher