Bier, bier en nog eens bier

door

Bierliefhebbers konden hun lol op in de stadshal van Theater de kampanje deze vrijdag. Samen met het Keykeg café organiseerden zij een internationaal bierfestival in Den Helder. Een niet te missen bierfestival voor de bierliefhebber waaraan zo’n 25 lokale, nationale en internationale toonaangevende bierbrouwerijen deelnemen.

Bier

Het is een bierfestival maar ook als je geen bier of alcohol drinkt is het leuk om aan deel te nemen. Er zijn ook wijnen, diverse cocktails en softdrinks te verkrijgen. Ook zijn er diverse Dj’s die de muziek verzorgen en zijn er lekkere hapjes verkrijgbaar. Het was gezellig druk op vrijdagavond maar de verwachting is dat het zaterdagavond veel drukker zal worden op dit twee daagse bierfestival.

De Dj!

Gezellig druk in de stadshal

Dave Kleine draait muziek in het Keykeg café