Gerson Main hoofdact Zomerdromen

door

Zomerdromen was weer een succes! De leukste jaarlijkse markt van Den Helder had weer van alles te bieden. Er waren diverse kramen met oud Hollandse snoepjes, lekkernijen, curiositeiten, een danspodium, meubels, bloemen en diverse kunstenaars. Er was een stormbaan voor de kinderen en natuurlijk live muziek! Het mooie weer zorgde ervoor dat het Timorpark één grote picknickplaats werd.

Gerson Main

De publiekstrekker van de dag was Gerson Main. De hele middag kon het publiek genieten van live muziek en Gerson mocht de dag afsluiten. Gerson is een Nederlandse singer-songwriter. Hij haalde in 2015 daarin de finale. Eén van zijn grote successen was de single “Ik weet niet hoe”.  De sympathieke Gerson nam na het optreden uitgebreid de tijd voor een handtekening en voor een foto met zijn fans.

Handtekening!

Danspodium met Rik Niks!

Eén klein regenbuitje mocht de pret niet drukken!

Diverse muziekoptredens in het Timorpark

De organisatie van Zomerdromen met Gerson Main en zijn manager

Gerson Main