Burgemeester geeft foto cadeau aan medewerkers beste bieb ter wereld

door

Burgemeester Koen Schuiling en wethouder Heleen Keur hebben maandagochtend de medewerkers van School 7 verrast met een onverwachts bezoek. Nogmaals werden zij gefeliciteerd met het behalen van de titel “Beste bibliotheek ter wereld”.  Daarbij werd een foto van het gebouw overhandigd gemaakt door Den Helder in beeld fotograaf Jeffrey Bakker.  De medewerkers waren blij verrast met dit spontane bezoek en het cadeau wat zeker een speciaal plekje gaat krijgen in School 7.

Beste Bieb

Anita Ruder, Jacinta Krimp, Lesley Alma en Desiree van Ham werden overdonderd door alle aandacht. Afgelopen vrijdag kwamen zij aan op Schiphol van hun avontuur in Kuala Lumpur waar de bibliotheek werd uitgeroepen tot beste ter wereld. De belangstelling voor dit mooie resultaat is enorm. Zelfs de minister van cultuur, onderwijs en wetenschap Ingrid van Engelshoven heeft in een persoonlijke brief haar waardering uitgesproken.

De burgemeester overhandigd de avondfoto van School 7