John de Wolf wint het vijfde Darts4kika straattoernooi

door

John de Wolf heeft dit jaar het TB printing/Darts4kika straattoernooi gewonnen. John won in de finale van Mark Putters. Sebastiaan van ‘t Voort die het het toernooi won in 2014 haalde dit jaar de derde plaats. Toch wel verrassend werd titelverdediger Jeffrey de Keijzer de eerste ronde al uitgeschakeld maar haalde nog wel de finale van de verliezersronde. Jeffrey verloor deze van Vanessa Zuidema en daarmee stond er voor het eerst een dame op het podium. De beste jeugdspeler was Mitchell Riechelman en hij werd beloond met een gesigneerde set dartpijlen van de bekende darter Vincent van der Voort.

Straattoernooi

De weersvoorspellingen leken gunstig maar na zessen ging het toch regenen. Dit betekende dat de laatste wedstrijden van het straattoernooi binnen werden gespeeld. Het ludieke straattoernooi staat volledig in het teken van het goede doel. Ook dit jaar is er weer veel geld ingezameld voor Kika. Hoeveel precies maakt de organisatie binnenkort bekend.

Darten op het plein bij cafe Sluis 45

Er waren 73 deelnemers

Dreigende wolkenluchten

Gelukkig konden de meeste partijen buiten gegooid worden