Veteranendag

Veteranendag, een feestje met makkers

door

Veteranendag in Hotel Den Helder was vrijdagmiddag druk bezocht met zo’n achthonderd bezoekers. De speeches van de Burgemeester Schuiling en Generaal Majoor buiten dienst Tieland waren slecht te verstaan. De 2 minuten stilte waren oorverdovend… stil. Na het Wilhelmus opende de Burgemeester de middag met het luiden van de bel.

Veteranendag

Mooi om de kameraadschap en ontmoetingen tussen “oude” maten te zien. Vooral jonge veteranen worden opgeroepen om deze middagen te bezoeken. Met elkaar praten is ongelofelijk belangrijk aldus Generaal Majoor BD Ton Tieland. En dat is precies wat er gebeurde, oude maten zochten elkaar op en het weerzien was vaak emotioneel. Met een biertje in de hand lekker lullen!

Veteranendag

Veteranendag

Veteranendag

Veteranendag

Veteranendag

Veteranendag

Veteranendag

Veteranendag

Veteranendag

Veteranendag