watermiddag

Watermiddag wordt een feestje bij basisschool De Trimaran!

door

De Ouderraad (OR) van basisschool De Trimaran uit Nieuw Den Helder had een ideetje! Met het warme weer een waterfeestje organiseren voor de leerlingen. De leerkrachten waren gelijk voor en zo werd er diezelfde dag nog een mailtje naar alle ouders gestuurd. Donderdag een handdoek, zwemkleding en zonnebrand mee want we hebben een watermiddag!

Watermiddag

Een feestje werd het, hulpouders en leerkrachten zorgden voor de wateraanvoer en de kinderen mochten los. “Niet bij elkaar in het gezicht richten en de juffen blijven droog!” hoorden we nog roepen. De kinderen luisterden prima naar die oproep, één juf hield het echter niet droog. De eerlijkheid gebied te zeggen dat dat misschien haar eigen “schuld” was. Het ter hand nemen van een waterpistool bracht een ware Tsunami van waterstralen op gang die allemaal op Juf Eva gericht waren.

IJsje toe

Aan het einde van de middag kregen alle leerlingen een lekker verkoelend ijsje en was het nog even haasten om op tijd weer in de droge kleren te zijn voor de ouders die hun kroost op kwamen halen. Morgen is de laatste schooldag en ook dat beloofd weer een feestje te worden. Een luchtkussenstormbaan is geregeld, en hoorden we daar nu echt fluisteren dat er dan weer ijs is?

In je zwemkleding achter je klasgenoten aan met je waterpistool

watermiddag

 

De watertoevoer voor de waterpistolen kon natuurlijk ook als sproeier gebruikt worden

watermiddag

 

Na afloop genieten van een lekker ijsje!

watermiddag

 

Juf Eva was zwaar de klos, eigen schuld!

watermiddag

 

Richten en vuur! uhhh water natuurlijk!

watermiddag

 

Eén van de OR ouders kon het niet laten de fotograaf te belagen

watermiddag