3d tekening open voor publiek!

door

Den Helder vergaapte zich al even aan het ontstaan van de 3d tekening van kunstenaar Nate Baranowski. Maandagochtend openden wethouder Heleen Keur en de Nate het kunstwerk door op het slappe koord te balanceren. De 3d tekening is vanuit één standpunt het beste te zien en te fotograferen en dat is aangeven met twee witte voetjes. Helaas stond het zonnetje maandag precies tegen het beste perspectief in maar de balanceer act was er niet minder om!

3d tekening

De linten zijn weg en nu kan iedereen op de foto met dit prachtige kunstwerk in de Beatrixstraat. Leuk om gelijk ook even de vorderingen van Leon Keer te bekijken die de gevel van de voormalige V&D aan het beschilderen is!

Wethouder Heleen Keur voor het prachtige kunstwerk op de Beatrixstraat

3d tekening