dansvoorstelling Triade

“Marie danst” leerlingen van Triade treden op in de Kampanje

door

Zaterdag 7 juli is de dansvoorstelling van Triade in schouwburg De Kampanje. Maar liefst 150 leerlingen doen hier aan mee en vrijdagavond was de generale repetitie. De leerlingen van Rinske Posthumus en Rick Niks dansen samen de voorstelling “Marie danst”. Een indrukwekkende voorstelling met live muziek. Dit wordt uitgevoerd door een groot orkest van Triade docenten en leerlingen uit de Crashband en TN-mix.

Dansvoorstelling van Triade

We mochten de generale repetitie bijwonen, tijdens de voorstelling is gekozen om geen foto’s te maken. Natuurlijk gingen we op de uitnodiging in en kunnen u dus een korte impressie geven. De zenuwen gierden over het podium, maar dat mag tijdens de generale. Rinske Posthumus is er van overtuigd dat het morgen bij de voorstellingen helemaal goed komt.

Er is zaterdag een voorstelling om 14.00 uur en één om 16.00 uur en er zijn nog kaarten beschikbaar!

Danslerares Rinske Posthumus zet de lijnen uit op het podium tijdens de generale repetitie

Triade

 

Volle inzet tijdens de repetities

dansvoorstelling Triade

 

Een deel van de finale dans

dansvoorstelling Triade