Sterren bij HCSC op de Dogger

door

De sterren van RTL7 speelden zaterdag een wedstrijd tegen een selectie van HCSC spelers, en die wonnen de bekende Nederlanders maar liefst met 1-5. De thuisploeg sloot de eerste helft af met 1-0 dus niks aan de hand zou je denken. Maar na rust kwamen de sterren op stoom en bouwden de score uit tot 5 doelpunten. Een vermakelijke middag op Sportpark de Dogger met na afloop nog een wk wedstrijdje kijken in de kantine.

HCSC tegen de sterren

HCSC nam afscheid van Erwin van Belzen tijdens de ingelaste drinkpauze, even een officieel momentje tijdens de wedstrijd.
Toen Brownie Dutch voor de sterren, zonder rugnummer maar met zonnebril, het veld in kwam kantelde wedstrijd. Of dit de verdienste was van de muzikale alleskunner  is de vraag maar opvallend was het wel.

De teams van HCSC en de sterren van RTL7 betreden het veld

 

Het is goed toeven op de bank in het zonnetje

 

Ogen op de bal

 

Doelpunt voor de sterren!

 

HCSC nam afscheid van Erwin van Belzen tijdens de ingelaste drinkpauze, even een officieel momentje tijdens de wedstrijd

 

1-5 op het scorebord stemt de sterren vrolijk

 

Onder het toeziend oog van de beveiliging op de foto met John Williams