Huilend Zigeunermeisje op een steen…

door

Het was gezellig druk zondagmiddag bij het Openluchttheater De Helderse Vallei. Theatergroep Het Kleine Theater speelde de voorstelling “Het Zigeunermeisje” en dit was voor iedereen gratis toegankelijk. De techniek werd verzorgd door de mensen van Schouwburg De Kampanje en personeel van de Helderse Vallei stond met de nodige versnaperingen.

Het Zigeunermeisje

Er zat een klein Zigeunermeisje huilend op een steen, helemaal alleen! Ze wachtte al jaren op haar prins, maar telkens als haar liedje klonk moest ze weer huilen op de steen. Het meisje op de klompen, het meisje dat loos was, ze kwamen allemaal voorbij. Heel gezellig maar telkens moest het meisje weer huilend naar haar steen. En toen! Daar was haar prins, samen sprongen zij uit het liedje en of het meisje ooit nog gehuild heeft? Niemand zal het weten!

zigeunermeisje

 

Het meisje op de klompen

zigeunermeisje

 

Daar was laatst een meisje loos

zigeunermeisje

 

Samen met de prins dansen in een kringetje!

zigeunermeisje