Den Helder in beeld bij de ‘Mooiste foto van Nederland’

door

De foto die wij deze week maakte van de prachtige zonnestralen is gedeeld door de facebookpagina De mooiste foto van Nederland! Natuurlijk zijn wij daar wel een beetje trots op. Wij willen de inwoners van Den Helder graag de schoonheid van de stad laten zien. Helemaal leuk is het natuurlijk dat de rest van Nederland dat ook kan zien. Het is overigens niet de eerste keer dat een foto van ons gedeeld is. eerder werden al de Schotse Hooglander, de bollenvelden, de Nh90 voor de maan, en vuurtoren de Lange Jaap gedeeld.

Mooiste foto

De facebookpagina Mooiste foto van Nederland is bedoeld om de mooiste beelden gemaakt in Nederland te zien. Iedereen in de groep kan zijn mooiste foto’s uploaden. De mooiste foto’s van de dag worden op de site geplaatst. Echt prachtige beelden komen voorbij. Dat het gewaardeerd wordt blijkt wel uit het feit dat de pagina bijna 70.000 volgers heeft.

De beelden die al eerder door de pagina gedeeld zijn: