Winnubst “Soul in Harmony” met Berget Lewis

door

Zaterdagavond speelde muziekvereniging Winnubst hun jaarlijkse Promsconcert in een uitverkochte schouwburg De Kampanje. Een muzikale reis onder leiding van Bert Willemsen die beide harmonie orkesten van de vereniging onder zijn hoede had. De Knorhanen maakten ook hun feestelijke opwachting en met een spetterend optreden van Berget Lewis was de avond compleet!

Winnubst

Was de stem van Berget Lewis tijdens het repeteren al geweldig, tijdens het optreden zette ze een wervelende show neer waar zoveel energie vanaf spatte dat zowel het orkest als de zaal daar volledig in mee ging. Haar vertolking van “Purple Rain” was de toegift van de avond en dat was indrukwekkend mooi.

 

Solo op een bijzonder hoorn waarvan de maker in de zaal aanwezig was

 

De Knorhanen maakten er weer een mooi feestje van

 

 De Bleus Brothers met het KHO

 

Gastoptreden tijdens het optreden van het KHO