Dauwtraptocht, vroeg uit de veren!

door

Voor de vijfde keer organiseerde Team Sportservice Den Helder een Dauwtraptocht op Hemelvaartsdag. Vroeg uit de veren, genieten van het mooie Den Helder in de vroege uurtjes. En op de koop toe? Een bakje regen! Het deerde de 150 wandelaars niet, vol goede moed volbrachten zij de tocht die om 06.00 uur van start ging in Huisduinen.

Vijfe editie Dauwtraptocht

Gekozen kon worden voor 15 of 22 kilometer wandelen. Een aantal wandelaars paste onderweg de plannen aan en koos mede door de nattigheid voor de kortere route. Maar vele bikkels bleven bij hun plan en liepen gewoon de 22 kilometer uit. Onderweg waren verschillende stempelposten, maar natuurlijk was er onderweg ook voor koffie, thee en water gezorgd.

Dauwtraptocht

 

Platform Paragon C462 voor de laatste ochtend in de skyline van Den Helder 

Dauwtraptocht

 

Na een flinke wandeltocht kan een wijntje om 09.30 uur natuurlijk best!

Dauwtraptocht