Tjoe de Paula

Mooi afscheid van Tjoe de Paula bij Den Helder Suns

door

Vanavond speelden de Den Helder Suns hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Apollo Amsterdam. Over de wedstrijd kunnen we het beter niet hebben. Kansloos verloren, leuk dat coach Peter van Noord het laatste kwart zijn jeugdige spelers het veld in stuurde. Een publiekswissel voor Tjoe de Paula, het was zijn laatste wedstrijd voor de Suns, en de laatste wedstrijd uit zijn indrukwekkende basketballoopbaan.

Tjoe de Paula

Er was een heuse fanclub aanwezig en de jeugdleden, waaronder zijn twee kinderen, vormden een erehaag na de wedstrijd. Een emotioneel afscheid met mooie woorden van een oud coach en zijn huidige coach Peter van Noord. Die laatste maakte een diepe buiging voor de loopbaan van Tjoe en zijn inzet voor het basketbal.

Tjoe de Paula

 

De laatste wedstrijd van Tjoe de Paula voor de Den Helder Suns

Tjoe de Paula

 

Zijn nummer 5 zal door de Suns nooit meer voor een andere speler gebruikt worden, mooi gebaar!

Tjoe de Paula

 

Nu verder met de jeugd

Tjoe de Paula