den helder suns

Den Helder Suns verliezen nipt van aartsrivaal Den Bosch

door

De eerste drie kwarten kwamen de Den Helder Suns er niet aan te pas tegen Den Bosch, al die tijd keken ze steeds tegen een grote achterstand aan. In het vierde kwart kwam de ommekeer, Den Bosch was het kwijt en de Suns begonnen te scoren.

Den Helder Suns

Even leek het er op dat de Helderse basketballers de wedstrijd naar zich toe konden trekken. Ze kwamen in stand gelijk en leken de flow te hebben om het af te maken. Een paar slordigheden en volgens het hele thuispubliek cruciale fouten van de arbitrage zorgden er voor dat het kantelen van de wedstrijd net niet omgezet kon worden in winst.

Volgende week donderdag (19 april) is de laatste thuiswedstrijd van de competitie tegen Apollo Amsterdam. Die begint om 19.30 uur en de speaker maakte bekend dat dit een bijzondere wedstrijd gaat worden!

Lavante Dority verdedigd onder de basket

den helder suns

 

Dyon Halman passeerd zijn tegenstander maar heeft moeite om het netje te vinden

den helder suns

 

Lavonte Dority passeerd twee tegenstanders

den helder suns

 

Quinterian McConico luisterd ingespannen naar de aanwijzingen van coach Peter van Noord

den helder suns

 

De kansen waren er maar de wedstrijd kon net niet gewonnen worden

den helder suns