den helder suns

Den Helder Suns verliezen aantrekkelijke wedstrijd

door

De Den Helder Suns traden zaterdagavond aan tegen Donar Groningen, de te kloppen ploeg van dit seizoen. Dat de Helderse formatie ging verliezen stond eigenlijk van te voren wel vast. Toch verraste de thuisploeg het publiek met een lekkere pot basketbal. Die konden ze niet winnen, maar aantrekkelijk was het wel. Veel scores en leuke momenten onder basket.

Den Helder Suns

De jongere spelers kregen van coach Peter van Noord speeltijd in deze wedstrijd. Natuurlijk ging er wel wat mis maar het onbevangen spel van de jeugdigen gaven een lekker fris tintje. Nick Thran vloog over het veld en creƫerde zo veel ruimte voor zijn medespelers, jammer dat de eindpass soms niet nauwkeurig was want dat verdiende zijn inzet wel.

den helder suns

 

Neil Lugtenburg moet door drie Donarspelers gestopt worden

den helder suns

 

Ales Laurent geeft de Donar spelers het nakijken met zijn score

den helder suns

 

Dyon Halman benut zijn vrije worp

den helder suns

 

Tjoe de Paula zweeft naar de basket

den helder suns

 

den helder suns