den helder suns

Den Helder Suns hard onderuit tegen Zwolle

door

Zaterdag speelden ze een prachtige wedstrijd die werd gewonnen. Hoe anders was het dinsdagavond in de thuiswedstrijd tegen Landstede Zwolle. De Den Helder Suns gingen hard onderuit en verloren de wedstrijd met duidelijke cijfers: 44-82.

Den Helder Suns

Coach Peter van Noord was zichtbaar gefrustreerd door het spel van zijn ploeg. Zowel tijdens de wedstrijd als bij de time outs probeerde hij het team op het goede spoor te krijgen. De krachten leken na zaterdag volledig uit de ploeg te zijn verdwenen. In het laatste kwart mochten veel jeugdspelers nog even ervaring opdoen.

Quinterian McConico zet zijn tegenstanders op het verkeerde been

den helder suns

 

Lavonte Dority gevangen tussen twee arbiters 

den helder suns

 

Boyd van der Vuurst de Vries in gevecht om de bal

den helder suns

 

Lavonte Dority met een actie onder de basket

den helder suns

 

Na de wedstrijd is het even eenzaam voor coach Peter van Noord

den helder suns