den helder suns

Den Helder Suns verslaan Leeuwarden in een ware triller!

door

In een bomvolle Sporthal Sportlaan versloegen de Den Helder Suns vanavond de basketballers van Aris Leeuwarden. De eerste drie kwarten hadden de Suns constant een voorsprong van een punt of tien. In het laatste kwart leek alle kracht uit de ploeg van coach Peter van Noord weg te vloeien. Na een chaotische maar oh zo spannende eindfase wonnen de Suns toch nog met 69-66.

Den Helder Suns

Met nog enkele seconden op de klok gebeurde er van alles. Gestolen ballen over en weer, afgekeurde scores, heel veel passie en dat met maar één punt verschil! In de allerlaatste seconde wisten de Helderse Basketballers uiteindelijk toch nog het netje te vinden en wonnen de wedstrijd dus met drie punten verschil. Het publiek ging in de slotfase volledig achter de ploeg staan en de zaal ontplofte bij die laatste score!

prachtige score van Tjoe de Paula

den helder suns

 

Time Out Den Helder Suns met coach Peter van Noord en Quinterian McConico

den helder suns

 

Lopen in de lucht gevolgd door een prachtige dunk!

den helder suns

 

Tjoe de Paula danst om zijn tegenstander heen

den helder suns

 

De spanning in de slotfase is voor coach Peter van Noord bijna niet meer te houden

den helder suns

 

Quinterian McConico wordt besprongen door zijn teamgenoten na de nipte overwinning

den helder suns

 

Een prachtige overwinningsknuffel tussen een hondstrouwe fan en coach Peter van Noord

den helder suns