crazy pianos

Crazy Pianos laten stadshal Kampanje swingen

door

Twee piano’s, een saxofoon en een drummer, daarmee deed de Crazy Pianos het tijdens het staconcert in de goedgevulde Stadshal van theater De Kampanje. Maar goed dat je kon staan want stilzitten leek onmogelijk! Hits van toen en nu, Engelstalig of Nederlandstalig het maakte de formatie niet uit. Verzoekjes konden mensen op briefjes schrijven en die pikten de muzikanten feilloos op.

Crazy Pianos

Interactie met het publiek was waar het om draaide deze avond. En dat lukte de formatie prima, de handjes gingen op verzoek de lucht in maar vooral de opzwepende manier van spelen liet vele heupen draaien en zwingen. Hoewel verzoekjes voor de pauze zonder uitzondering gespeeld werden, weigerden ze elk verzoekje voor een nummer van Guus Meeuwis. Zouden ze dit na de pauze goed gemaakt hebben?

Eigenlijk moet je ze horen, maar wij hebben de beelden!

crazy pianos

 

crazy pianos

 

crazy pianos

 

crazy pianos

 

crazy pianos

 

crazy pianos

 

crazy pianos

 

crazy pianos

 

crazy pianos

 

crazy pianos