brand golfstroom

Brand in de Golfstroom op tijd geblust

door

De brandweer van Den Helder rukte donderdagmiddag groot uit voor een brand in verzorgingscentrum De golfstroom aan de Garst in de Schooten. Aan een ontruiming werd begonnen maar die werd uiteindelijk gestaakt. De al geƫvacueerde personen werden intern opgevangen. Er zijn geen gewonden gevallen, aldus de veiligheidsregio Noord-Holland Noord.

Brand Golfsroom

Er werd een grip 1 melding uitgeven voor deze brand waardoor vele hulpdiensten snel ter plaatse kwamen. De veiligheidsregio laat weten dat de ambulances uit voorzorg ter plaatse waren in verband met minder zelfredzame personen. Inmiddels is de brand geblust en de brandweer gaat retour.

De bewoonster van de woning waar de brand is ontstaan wordt vervangende woonruimte aangeboden, de overige bewoners konden weer terugkeren naar hun woningen.

brand golfstroom

 

 

brand golfstroom

 

 

brand golfstroom