tafeltennis

Ping Pong wordt tafeltennis bij Noordkop

door

Het is vakantie en Noordkop tafeltennis organiseerde dinsdag een tafeltennisdag in hun mooie locatie in de Schooten. De opkomst viel wat tegen maar het 7 jarige trio Lisa, Dena en Eline genoten met volle teugen van hun privé lessen! Landskampioen Ana Gogorita en haar team haalden alles uit de kast voor de jonge deelneemsters. Later op de dag volgenden toernooien voor oudere lagere schoolleerlingen en leerlingen uit het voortgezet onderwijs.

Tafeltennis

Behendigheid, ontwijken en reflexen werden allemaal getraind bij de jongsten. Dat viel in het begin zeker niet mee, maar de dames waren snelle leerlingen en namen het even later op tegen een heuse tafeltennisrobot!
En sloeg die robot nou op hol? Nee, maar de begeleiders Ana en Renée wel!

tafeltennis

 

Renée laat de juiste houding zien bij het ontwijken, en uhhh bijna perfect volgens de achtergrond!

tafeltennis

 

Met z’n drieën tegen de tafeltennisrobot!

tafeltennis