Den Helder Maritiem

Nog één magische truc van Den Helder Maritiem!

door

Den Helder Maritiem stopt met het organiseren van Topsport Evenementen. Natuurlijk kent iedereen het jaarlijkse Den Helder Maritiem voetbal toernooi waarbij, zeker in het verleden, grote eredivisie clubs hun opwachting maakten. Ook scheidsrechter Roelof Luinge was een vaste fluitgast tijdens dit altijd gezellige toernooi.

Den Helder Maritiem stopt

Aan dit alles komt een einde, de organisatie stopt met het organiseren van topsportactiviteiten en draag het stokje over aan andere partijen. De laatste truc? Een dinerbuffet met een theatervoorstelling van Rob en Emiel als dank aan alle medewerkers en sponsoren. Die magische show deed velen in de zaal versteld staan van de trucs die werden uitgehaald. Zelfs na hun zinderende voorstelling gingen de heren nog even door met hun magie in de Foyer van De Kampanje.

Nog een afsluitende borrel met bitterballen in theaterrestaurant Stoom, en dan komt een einde aan een sportief tijdperk!

Den Helder Maritiem

Den Helder Maritiem

 

Twee bekende gezichten van Den Helder Maritiem nog een keer tot in de puntjes gekleed voor hun gasten

Den Helder Maritiem