winterdorp

Winterdorp geopend onder stralend zonnetje

door

Donderdagochtend werd met een stralend zonnetje bij de Jac. P. Thijsse basisschool een winterdorp geopend. Tromgeroffel en een ereronde van de bouwers, de peuters en kleuters. Wijkagent Rolf Regtop knipte het lintje om  de officiële opening te verrichten.

Winterdorp

De kleuters en peuters bouwden samen een dorp en deden dat onder begeleiding van ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes. Op de veiligheid werd tijdens het timmeren natuurlijk goed gelet en dat werkte want er is geen blauwe vinger te zien. Doel was verbinding, en met alle hulptroepen en familie uit de buurt is dat uitstekend gelukt. Wijkagent Rolf Regtop werd door Juf Joke Vorstman het cement van de wijk genoemd en dat is ook precies de reden dat hij werd uitgenodigd om de opening te verrichten.

winterdorp

 

winterdorp