HAKA

HAKA Wassalon maakt de Den Helder Suns stralend wit!

door

Als basketbal-fan is dat niet het eerste waar je aan denkt, maar ook de kleding van die lange gasten van de Den Helder Suns moet gewassen worden! Als officieel partner van de basketbalploeg doet HAKA wassalon de grote en de kleine wasjes voor de sporters. En zo staan de heren er elke wedstrijd weer stralend wit bij!

HAKA wassalon

Eigenaresse Aisha Lewakabessy nam de wassalon aan de achterbinnenhaven vijf jaar geleden over van haar nicht. Ze doet niet alleen de was voor bedrijven maar ook voor veel oudere particulieren. Met haar haal en brengservice is zij voor menig senior dus ook een prima partner. Overigens laten vele Suns spelers hun privé kleding ook bij Aisha wassen.

HAKA

 

Na elke wedstrijd zorgt HAKA wassalon weer voor stralend witte shirts

HAKA