darten vogelasiel

Darten voor het Vogelasiel levert 440 euro op!

door

Nee hoor dierenliefhebbers, Buddy (de haan), werd niet echt gebruikt voor dit darttoernooi, nou ja als mascotte dan misschien. Zaterdag kwamen 24 darters naar Buurtvereniging ‘t Kraaiennest om te darten voor het Vogelasiel.  De opbrengst van dit toernooi was dan ook geheel voor Vogelasiel de paddestoel, en dat leverde 440 euro op. De organisatie was zichtbaar geëmotioneerd door de hoogte van het opgehaalde bedrag. De beheersters van de vogelopvang, Melanie en Janet waren tijdens het toernooi aanwezig en namen dit prachtige bedrag dankbaar in ontvangst.

Darten voor het Vogelasiel

Om 14.00 uur werden de eerste pijlen gegooid en rond 20.30 was de winnaar bekend. Na een spannende  finale tussen Dimitri en Paul kwam de laatstgenoemde als winnaar uit de bus. Paul Veen dart al heel wat jaren en komt momenteel uit voor het dartteam van buurthuis West End. In de verliezersronde won Charissa van Aad, en ook dat was een spannende pot darts.

Links de finale van de winnaarsronde en rechts de finale van de verliezersronde

darten vogelasiel

 

Paul Veen met één van de winnende pijlen tijdens de finale

darten vogelasiel

 

Ron (derde plaats) is de schrijver van de finale

darten vogelasiel

 

boven vlnr: Ron(3), Paul(1) en Dimitri(2) midden vlnr: Janet en Melanie(beheersters Vogelasiel) onder: Buddy (mascotte)

darten vogelasiel