kindercarnaval

Kindercarnaval Krabbetukkers weer superleuk!

door

Op zondagmiddag stroomden de jonge carnavalsvierders Quelderduijn binnen en namen Bastion Pierre over voor het kindercarnaval van De Krabbetukkers. Vele optredens van diverse scholen en clubs, een afsluitend optreden van Monique Smit en de spectaculaire afsluiting met confetti en ballonnen.

Kindercarnaval

De carnavalsvereniging had ook K3 uitgenodigd maar die konden helaas niet. En zo kwamen de moeders van K3 in heuse gekleurde jurkjes het podium op. Het bleken stiekem drie carnavalsmoeders te zijn maar dat mocht de pret niet drukken. Uit volle borst zongen de kinderen mee met de bekende liedjes van het Belgische trio.

kindercarnaval

Monique Smit

Monique Smit maakte met haar optreden een waar feest. Niet alleen op het podium, maar juist tussen de kinderen zong ze haar liedjes, luidkeels meegezongen door de jongelingen. Net als de kinderen kon ze niet wachten tot prins Jan opriep tot de afsluitende polonaise die spectaculair werd gevierd met confetti en ballonnen uit het plafond!

Moniquie Smit stond haar hele optreden lekker tussen de feestvierende kinderen

kindercarnaval

 

Jamie ging op de foto, met Monique Smit op de achtergrond, big smile! 

kindercarnaval

 

Ook menig vader was blij dat Smit op het podium kwam! 😉

kindercarnaval

 

De bezoekende Minion moest met man en macht het podium op gesleurd worden

 

De stelende panda werd door de stoere politieagente Lieke ingerekend voor een dansje met presentatie duo Renier en Margit!

kindercarnaval

 

Verschillende optreden van scholen

kindercarnaval

 

Mooi duo gespot in de hossende meute

kindercarnaval

 

Corinne had een heerlijke middag met veel dansen op het podium

kindercarnaval

 

Lynn na haar optreden met klasgenoten op het podium

kindercarnaval