den helder suns

Den Helder Suns kansloos tegen Leiden

door

Den Helder Suns speelden hun wedstrijd donderdagavond thuis tegen de basketbalploeg uit Leiden. Blessures teisterden de thuisploeg en zo stonden veel jongelingen in het veld. Leek het eerste kwart nog gelijk op te gaan, vanaf het tweede kwart hadden de Suns niets meer in te brengen.

Den Helder Suns

De Sporthal Sportlaan zat weer lekker vol, en ondanks het vaak slordige spel stond het thuispubliek weer als één man achter de ploeg. Na afloop natuurlijk teleurgestelde koppies bij de spelers. Aan coach Peter van Noord de taak om de ploeg weer klaar te stomen voor de komende wedstrijd. Zaterdag spelen de Suns uit tegen Amsterdam en volgende week donderdag spelen ze weer thuis tegen Weert.

Lavonte Dority onderweg naar een score voor de Suns

den helder suns

 

Knokken voor elke bal

den helder suns

 

Lavonte Dority met moeite langs zijn tegenstander

den helder suns

 

Teleurgesteld verlaat Boyd van der Vuurst de Vries het veld

den helder suns