warme truiendag

Jane viert warme truiendag bij de Helderse Vallei

door

Vrijdag was het nationale warme truiendag. Het motto: “zet de verwarming lager, trek een warme trui aan en bespaar gezellig en comfortabel 6% energie – en dus 6% CO2 – per graad!”. Bij de Helderse Vallei werd hier ook gehoor aan gegeven. En zo zaten er rond de stamtafel verschillende dames te breien.

Warme truiendag

Jane (foto boven, de linker dame) doet ook mee, ze heeft het milieu hoog in het vaandel en daar sluit deze dag prima bij aan. Ze is ook politiek actief de Helderse CDA afdeling en staat voor de komende verkiezingen op plaats 8 van haar partij. Die partij vind het milieu ook een belangrijk item en zo is het kringetje wel rond. Jane zit niet te breien maar is aan het haken. Op de vraag waarom komt het ferme antwoord: “Haken is Hip!”. De haakster is niet bezig met een warme trui voor zichzelf maar voor een vogelhuisje. Ze hoopt dat de musjes er veel plezier van hebben, want dat is toch wel haar favoriete vogeltje.

Onderstaande dames waren in tegenstelling tot Jane aan het breien bij de Helderse Vallei

warme truiendag