den helder suns

Den Helder Suns verslaat Apollo Amsterdam

door

Na het eerste kwart leek de wedstrijd gespeeld, de Den  Helder Suns bakten er niks van. Scoren lukte niet en de punten van de tegenpartij vlogen om de oren. In het tweede kwart herstelde de ploeg zich prima en ging zelfs met een bijna gelijke score de rust in.

Den Helder Suns

Het derde kwart hielden de ploegen elkaar nog in evenwicht maar het vierde kwart sloegen de Suns toe. Ze realiseerden een klein gaatje en gaven dat niet meer af. Het publiek ging er vol achterstaan en dat maakte dat de wedstrijd in een geweldige  sfeer eindigde.  Mooie emoties na deze mooie overwinning voor het thuispubliek met de eindstand 84-74.

De laatste twee kwarten een mooie strijd

den helder suns

 

bal veroverd, kijken wat de “scheids” beslist

den helder suns

 

Pittige verdediging van de Apollo speler

den helder suns

 

Coach Peter van Noord druk met het sturen van zijn team

den helder suns

 

De begeleiders leven mee naar het einde van de wedstrijd

den helder suns

 

De overwinning wordt gevierd met het thuispubliek

den helder suns