vuurwerk

Prachtig vuurwerk boven onze stad

door

En daar zijn we dan, van vuurwerk in 2017 naar de champagne in het nieuwe jaar 2018! Vorig jaar gingen we over van de naam Nieuwsdoc naar Den Helder in Beeld. Een keuze uit gevoel voor onze prachtige stad die wij zo graag in beeld brengen. We wensen iedereen het allerbeste voor het komende jaar en we hopen ook dit jaar weer vele mooie beelden van onze stad aan jullie te laten zien.

Vuurwerk

Voor het knallende uiteinde stonden we op één van de mooiste plekjes van onze stad. Vanaf fort Kijkduin zagen we de ene na de andere vuurpijl de lucht in gaan. Een prachtige vergezicht over Huisduinen, Oud Den Helder en Nieuw Den Helder.

De Lange Jaap haalt een UFO neer #fakenieuws

vuurwerk

 

Prachtig uitzicht vanaf fort Kijkduin

vuurwerk

 

Vuurpijlen in Huisduinen met op de achtergrond de sierlijke pijlen uit Oud Den Helder

vuurwerk

 

Niet alleen de Lange Jaap liet zijn licht over de stad schijnen vanavond

vuurwerk