Oliebollen

Ambachtelijke oliebollen en appelflappen bij West End

door

Zoals voorgaande jaren verkochten de vrijwilligers van MFC West End ook dit jaar weer oliebollen en andere lekkernijen om de oudejaarsavond smaakvol door te komen. Vanuit heel Den Helder kwamen de bestelling binnen. Door een iets andere opzet dit jaar geen wachtrijen maar direct aan de beurt. Voor de liefhebber stond de koffie klaar met, hoe kan het ook anders, een lekkere oliebol!

Oliebollen

Om drie uur vannacht begonnen de medewerkers al te bakken, kilo’s beslag werden er gemaakt en tot bollen en flappen verwerkt. De opbrengst van deze oliebollenactie komt net als voorgaande jaren weer ten goede aan de jeugdactiviteiten van het buurthuis. Met dat in het achterhoofd smaakt zo’n bolletje toch extra lekker!

Fijne jaarwisseling allemaal!

vanaf drie uur vanochtend al in touw

Oliebollen

 

Zowel binnen als buiten bakken om aan de vraag te kunnen voldoen

Oliebollen

 

Natuurlijk het olieniveau op peil houden!

Oliebollen