kerstviering

Kerstviering Trimaran met inzamelingsactie

door

Donderdagmiddag werd op De Trimaran het kerstfeest gevierd. Vanaf 16.15 kwamen de kinderen naar school en werden ontvangen door Bollo! Deze olijke beer werd door de kinderen plat geknuffeld, hoewel sommige toch liever op “veilige” afstand bleven kijken. Daarna werd door een aantal leerlingen een toneelstuk over kerst gespeeld. Een tribune vol kinderen volgden het verhaal aandachtig.

kerstviering

Kerstviering en lekkernijen

Net als voorgaande jaren werd de ouders gevraag iets lekkers te maken wat met elkaar gezellig in de klas gegeten kon worden. Daar werd massaal gehoor aan gegeven. Heerlijke gezonde, vette, zoete en ook vegetarische lekkernijen waren er in alle groepen in overvloed!

kerstviering

Inzamelingsactie

Ook de ouders werden niet vergeten. De buren Toko Biru en Albert Heijn Marsdiep stelden allerlei lekkers ter beschikking welke tegen een kleine vergoeding gekocht konden worden. Dit was zo’n groot succes dat de pannen schoon leeg gingen. Landal Beach Resort Ooghduyne stelde zwemkaartjes beschikbaar die voor een kleine bijdrage gekocht konden worden gekocht.

Dit alles werd beschikbaar gesteld en de vergoeding die gevraagd werd komt volledig ten goede aan de vernieuwing van het schoolplein. De opbrengst? Maar liefst €386,20!

Een rinkelende kassa voor het nieuwe schoolplein

kerstviering