den helder suns

Den Helder Suns onmachtig tegen aartsrivaal

door

Zondag speelde de Den Helder Suns de wedstrijd tegen aartsrivaal Den Bosch. Vroeger was dit een affiche van formaat en was spektakel gegarandeerd. Maar dat was vroeger, zondag kwam de Helderse ploeg er niet aan te pas. De huidige coach van de Suns, oud speler van Den Helder Peter van Noord, had nog wel het oude vuur. Dat ondervonden zowel zijn eigen spelers als de scheidsrechters!

Den Helder Suns

De wedstrijd werd vroeg op de avond gespeeld en het leuke was dat er veel “jong” publiek aanwezig was. Zaten ze tijdens de wedstrijd geboeid te kijken, bij de rust waren ze druk in de weer met hun eigen basketbal. Leuk om zoveel jongelingen te zien in de Sporthal Sportlaan.

den helder suns

 

Aanval van de Suns vol passie

 

Den Bosch had een fiets mee om tijdens de wedstrijd een uhh… rondje te fietsen?

den helder suns

 

Een stevig blok van de Den Bosch verdediging

den helder suns

 

De warming up zag er nog veelbelovend uit

den helder suns