fort fairytale

Op de kiek bij fort Fairytale, sprookjesachtig!

door

Zaterdag werd fort Kijkduin weer omgetoverd tot fort Fairytale. Dwalen door de gangen en dan oog in oog komen te staan met heksen, Sneeuwwitje, Harry Potter, dwergen, piraten, Prinses Elsa, Anna en Jasmine en nog veel meer sprookjesfiguren! In het oosters tafereel kon iedereen op de kiek met prinses Jasmine, vele kinderen wilden dat wel. Ook vele vaders namen de kans waar om met deze prachtige prinses op de kiek te gaan!

Fort Fairytale

Na de betoverde wandeling kon boven in het fort van een concert door muziekvereniging Winnubst worden genoten. Sprookjesachtig mooie muziek en dansen met de sprookjesfiguren die even de  “echte” wereld betraden. Veel kinderen bezochten het evenement prachtig verkleed en konden zich ook nog laten schminken. Een feest voor jong en oud!

Ben jij op de kiek gezet bij prinses Jasmine? In de loop van de week komen hier de foto’s te staan.

fort fairytale

 

Harry Potter met zijn magische vrienden!

fort fairytale

 

Koninklijk tijgertemmen

fort fairytale

 

Hey Ho!

fort fairytale

 

De creatieve ideeën kwamen van Babs Straalman, dat zat dus wel goed!

fort fairytale

 

Niet doen Jasmine, hij is giftig!

fort fairytale
fort fairytale

 

Natuurlijk ook piraten in het Fort, argh argh argh

fort fairytale
fort fairytale