sinterklaas triade

Creatieve Sinterklaas bij Triade

door

Woensdagmiddag gingen leerlingen van Triade op pad voor een wel heel bijzondere viering van Sinterklaas. Vanaf het Triade gebouw liepen ze naar Hotel Den Helder, voorafgegaan door drie trommelaars. Gelukkig lukte dit tussen de regenbuien door zodat iedereen droog aankwam.

sinterklaas

Sinterklaas

Een orkest van leerlingen speelde sinterklaasliedjes en de meegekomen danseressen en publiek zongen deze uit volle borst mee! De goedheiligman nam zelfs nog even het roer over van het orkest. Dit wilde niet gelijk goed lukken maar uiteindelijk kreeg hij ze allemaal in de maat.

Natuurlijk kwam de goedheiligman pas nadat hij werd geroepen

sinterklaas

 

Het orkest speelt sinterklaasliedjes

sinterklaas

 

Voor deze hulpsint en pieten was er na afloop warme chocolademelk met wat lekkers

sinterklaas